103 comments on “Rólunk

  1. heló lécci unbannoljátok a makesz928-at mert bannolt a szeró a capslock miatt
    mert az XD naggyal írtam párszor örülnék ha visszatennétek

  2. Sziasztok! Most találtam a szerverre és a tekkites része nekem nem jött be nem tudom mi lehet az oka azt mondtátok 0-24-es szóval az szerintem nem lehet az hogy akkor állt ,lehet reload nem tudom lécci mondjatok rá valamit. Előre is köszi.

    • Hello Bvurs!
      Tegnap szinte egész nap álltunk, mert uj a szervergép és a tekkit rész valamiért most meghalt 😦 addigis hamarosan kiteszem a hunger games ipjét és a bukkit se rossz, azért 😀 (remélem)
      Remélem nem bántottunk meg semmivel és bocsánat az üzemzavarért!

  3. bannpétatok a szeróról tudom hogy miért és megértettem nrm csinálom többet de lécci rakjatok vissza mert nagyon tetszik a szeró

    • kedves skywolf! tudom turelmetlen vagy, én is az lennék, de nem een atombombáztam szét a pályát… készitem az uj térképet, de a dolgaitokat nem kapjátok vissza. emellett ajánlom a tobbi szervert is.
      Üdv, FTCHU

  4. Hello FTCHU lenne egy olyan kérdésem hogy a szerver tekkit része mikor indul el?
    És remélem még emlékszel rám:_tiesto97_

  5. mi a @asz van most tekkit néven vannilla minectaftot játszunk mart csak vanilla itemet tudok addolni !!!!!!!!! Ha Pl.:redpoweres itemet addolok akkor kifagyok!!!!!!!!

  6. egy viszonylag rövid szerintem jo ki leirás a szerohoz
    tölsd le a: http://www.technicpack.net/tekkit/ oldalrol a tekkit szerver 3.1.3mat
    miután letöltötted utána nyisd meg a win rar filet és a tartalmát huzd kiegy uj mappába ha kimásoltad akkor launch nevü filera jobbkatt és ott a szerkesztéste és a java -Xmx3G -Xms2G -jar Tekkit.jar nogui pause szőveget ird át java -Xmx512M -Xms512M -jar Tekkit.jar nogui pause (de ha van elég ram akkor fölösleges) utána mentés és bezárhátod. Utána indisd el a launch nevü filet legenerálja a wördöt és ott ál meg hogy raincraft 0. Ha legenerálta a wördöt akkor stop parancsal álisd le.És utána a server.log.lck és a Tekkit file közötti server nevü filet társisd a jegyzettömbel.
    Ha társitottad utána ha megnyitod ott lesznek a beálitások.Ha beallitottad a dolgokat akkor mentsd el és indisd el megint a launch filet és kész:)
    nekem eddig ez ment a legjobban a többi nemannyira!!!!!
    _tiesto97_ FTCHUnak.

  7. HTCHU amúgy meg kéne beszélni adminok közt hogy egy hétvégén mindenki feljöljön a tekkit szerverre épiteni.

    DE CSAK HA A SZERVER RENDESEN MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!!!
    (de a gyenge idegzetüek kedvéért elmondom hogy a modokkal van baj)
    🙂

    • olyan nemlesz.. max ogame.. meg scolex 😉 neis vaard h 10 embert osszeszervezek..:) maar hetvege ota nemis nyultam a szerohoz es hetvegeig lehet nemis fogok..:\ tudom pontosan mi a gond es orvosolni is fogom 🙂 adios.

  8. És az ftb-t szabadon lehet modolni!
    (a szervert is)
    És a legfontosabb hogy a ftb 1.4.2-es és van tört kliens és tört szerver. 🙂

  9. kérlek a FTCHU a hunger games vagy a tekkit szerver helyett csináljunk egy Feed the Beasd szervert. Mert most az újdonság és szinte mindenki azzal játszik.köztük én is :)nem hajlamos a laggra nem kell itemet letiltani lagg vagy bug miatt!!!!!
    köszönöm:_tiesto97_

  10. Hello FTCHU van egy olyan kérdésem hogy a Feed the Beast szerver mikórtó űzemel (mükődik) Kérlek ird meg 🙂
    Köszönettel: _tiesto97_

  11. Szia FTCHU lenne egy NAGYON FONTOS DOLOG!!!!!!!!!
    én véletlen updateltem a minecreftomat 1.4.6-re de a szerverek még csak 1.4.5-ek

    ha tudsz külgy kérlek külgy át egy 1.4.5-ös minecraftot vagy gmailon vagy skipen

    gmail: tiesto9797@gmail.com

    skype nevem: _tiesto97_

    • nein! mine freund hochebst die karte und es spricht: “was ich plannen, was ich hochebe, ich musst kentnisse jade block ich arbeite!”

      magyarra forditva az előbbi szöveget, egy nagyon jo barátom épitette a spawnt és ő nem használt mert mindig ezt mondja: “minden blokk amit leteszek, tudnom kell hogy hol van” a városhoz, stb már használtunk 🙂

  12. petyával épitünk a városba egy város központot hol kilesz irva hogy ki admin és lesz hirdetö tábla ahol hirdetéseket lehet felrakni

  13. adminok miért ip bannoltatok????????!!!!!!!!
    éppen felmentem hacker néven a szerverre regisztráltam és ip bannoltatok!!!!!!!!!
    pls segitsetek

Leave a comment